onsdag 25. mars 2009

melanotan epidemien!

ja hva kan man si om det? hva med å starte med litt info om selve stoffet.

1. VIT HVA OG HVEM DU ARBEIDER MED.

Dessverre er de fleste Internett-forretninger amatører som tilbyr MT2 av dårlig kvalitet laget i Kina. Påse at du undersøker produktet og selskapet. Er deres MT2 bakket opp av et laboratorie i USA for menneskelig forbruk? Kan de legge frem en laboratorierapport?

2. BESTEMME HVILKEN PAKKE SOM ER BEST FOR DEG.

Når det gjelder å kjøpe MT2-pakker, passer én størrelse ikke til alle. Mengden du trenger avhenger av slike ting som hudtype og kroppsvekt. Se på doseringsdiagrammet vårt og hudtypeveiledningen for å forsikre deg om at du får akkurat det du trenger.

3. KJØPE FORSYNINGENE.

Dette inkluderer en MT2-pakke med bakteriostatisk vann, sprøytespisser, sprøyter og spritputer. (Selv om vi ikke tilbyr sprøytespisser, sprøyter og puter, kan vi anbefale kilder du kan stole på som gjør det.) Se våre Produkter.

 ja dette er da hentet direkte fra melanocorp.com for det første er det tydelig at det er stor konkuranse på markedet og alle "vil bare ditt beste i din jakt på den perfekte brunfargen" men er det virkelig det beste? melanotan er ikke dokumentert som et legemiddel og norske og mange utenlandske myndigheter har sagt at dette er noe som burde forskes mere på før fjortissene sprøyter dette humbugget i ræva! og grunnen til at jeg kaller det humbug er ikke pga brunfargen for man blir faktisk brun, MEN så har man noe som kalles bivirkninger de foreløpig kjente er blant annet større/fler føflekker som igjen øker kreftfare, blåe/lilla lepper, og det antydes også at melanotan kan føre til cellulitter.

men er det noen av fjortisene som bryr seg? nei de bare jatter med og skravler på cafe om blant annet "åhh! jeg tok melanotan for første gang i forige uke, ble bare sååå brun likz det var drit deil. og i overimorgen skal jeg ta mer siden jeg skal til den DEILIGE! gutten i helga og jeg MÅ! jo være brun for at han skal være fornøyd i senga lizzom!"

som dere sikkert skjønner er jeg negativ til fjortiss fenomenet melanotan og syns det skal bannlyses intill det har blitt forsket nok på!

i vg sin artikkel står det utfyllende om bivirkninger Melanotan


3 kommentarer:

  1. dette stemmer ikke. assa melanotan er topp har selv brukt det mange ganger og fungerer flott på meg liksom!

    SvarSlett
  2. nå må du tenke litt lengre enn 1 uke for å faktisk se at dette ikke nødvendigvis bare er fryd og gammen det at du bruker "anonym" beviser bare at til og med du tviler på din egen argumentasjon!

    SvarSlett
  3. Melanotan-1 (afamelanotide / Scenesse) har blitt godkjent i Italia for å
    behandler lider av EPP:

    Her er nyheter om det. (Engelsk)

    info: melanotan-1 Scenesse

    Takk

    SvarSlett